Vergelijk uw reisverzekering

Zakenkantoor Timmerans onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoekt voor u de beste reis of annulerings verzekering.

Ga zorgeloos op reis met een reisverzekering

Of u nu op een welverdiende vakantie gaat of u een zakelijke reis maakt, in Europa of waar ook ter wereld, er kunnen zich soms onaangename ervaringen of incidenten voordoen die uw vakantie of uw leven kunnen beïnvloeden. Daarom is het belangrijk dat u voordat u op reis gaat een reis- en/ of annulerings verzekering afsluit die bescherming biedt, zowel voor medische zorg bij ongeval of ziekte als door vergoeding van geleden financiële verliezen. Bovendien loopt u tijdens reizen altijd risico op annulering, vertraging, gemiste reis, maar ook op verlies of beschadiging van bagage of documenten. 

De annuleringsverzekering

De perfecte vakantie moet tot in het kleinste detail worden gepland: vooraf tickets kopen, verblijfplaats reserveren, een reisverzekering voor alle gezinsleden afsluiten, een reisschema opstellen, enzovoort... Maar wat gebeurt er als er onaangename gebeurtenissen blijken te zijn die uw reis onmogelijk maken? Het annuleren van een geplande reis kan zeer kostbaar zijn. Daarom is het belangrijk om unnuleringsverzekering te hebben waarmee u uw geld voor uw reis kunt terugkrijgen.

Er zijn veel verschillende reis en annuleringverzekeringen in omloop, daarom is het belangrijk dat u u goed laat informeren, welke verzekeringsmaatschappij het beste bij uw noden en wensen past. Zakenkantoor Timmermans geeft u graag onafhankelijk advies.

Onze verzekerings partners

Veel gestelde vragen

Wie meerdere keren per jaar op vakantie gaat of regelmatig in het buitenland verblijft is veelal goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering. Gaat u slechts één keer per jaar op vakantie dan kan het zijn dat een kortlopende reisverzekering voor u voldoet.

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op