Vergelijk uw Hypotecair krediet

Sluit een hypotheek af voor uw ontroerend goed

Het kopen of bouwen van uw woning is wellicht de belangrijkste stap in uw leven. U kan hier dan ook best even bij stilstaan en 100% onafhankelijk advies inwinnen! Ons team beschikt over enkele experts met meer dan 20 jaar ervaring die u graag verder helpen.

Of u nu zoekt naar de hypotheeklening met de beste rente. Of de bank die u het hoogst mogelijke bedrag wil lenen zodat u uw eigen spaargeld minimaal moet gebruiken. Of u wenst gezien uw leeftijd een hypotheeklening af te sluiten die loopt tot ver voorbij uw pensioenleeftijd. Of u wenst een opbrengsteigendom aan te kopen en zoekt naar de beste formule zodat u het hoogste rendement behaalt.
Of u droomt van een woning in het buitenland

Wij bieden bijna oneindige mogelijkheden en gaan verder dan de meeste banken.

Stel ons uw project voor en samen gaan we op zoek naar een gepaste oplossing. Doe de test, maak een afspraak!

 

Vertel ons meer over uw droomhuis

We zoeken de beste Hypotheek voor u

Contact Us

Veel gestelde vragen

Uwlening.be is geen bank, wij vergelijken voor u bij meer dan 15 verschillende banken en kredietinstellingen, zodat u de lening vindt die het best bij je past. Vervolgens bemiddelen wij voor u bij de betreffende bank en begeleiden uw Hypothecair krediet van A-Z.

Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op deskundig advies.

Of uw hypotheek wordt aanvaard is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Door onze expertise weten wij op voorhand aan welke voorwaarden u bij welke bank moet voldoen om in aanmerking te komen.

Heeft u hulp nodig ?

Contacteer ons vrijblijvend voor advies op maat over uw hypotheek