Op zoek naar een voordelige motor lening?

Wij vergelijken voor u

met meerdere verschillende banken en kredietinstellingen

Als als u niet over het geld beschikt om uw motor te kopen, neem dan de tijd om de verschillende beschikbare oplossingen te bekijken. Hierbij gaat het uiteraard om het analyseren van uw financiële situatie en het bepalen van hoeveel u wilt lenen en hoe lang u dit kunt terugbetalen. Afhankelijk van deze elementen wordt het voor u gemakkelijker om te bepalen welke motorkredietmogelijkheid u moet kiezen.
Elke oplossing heeft voordelen en nadelen waar u rekening mee moet houden. Zakenkantoor Timmerans neemt deze tijdrovende vergelijking van u over, en vergelijkt voor u de beschikbare motor kredieten op de markt. Om een ​​idee te krijgen van het bedrag dat u kunt lenen voor uw nieuwe of occasie motor, kunt u in eerste instantie uw motorlening simuleren met onze handige online motor lening simulatie tool.

 

 

Simuleer uw motor lening online

En vraag direct aan

Simuleer vandaag nog uw motor financiering en doe direct een online aanvraag voor de voordeligste motorlening. Wenst u een nieuwe of tweedehandsmoto aan te schaffen?
Uw motolening simuleren kan u heel eenvoudig hieronder 

motor lening
  • Simulatie

Bereken uw motor lening

.00

Uw lening

.00
maanden
max 30 maanden
maanden
max 36 maanden
maanden
max 42 maanden
maanden
max 48 maanden
maanden
max 60 maanden

Uw ontleend bedrag

Uw ontleend bedrag

Uw ontleend bedrag

Uw ontleend bedrag

Uw ontleend bedrag


Let op, geld lenen kost ook geld

Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling van € 8.500, JKP (jaarlijks kostenpercentage) van 4,99%, (vaste jaarlijkse debetrente: 4,99%), maandelijkse aflossing van € 195,28 voor een looptijd van het krediet van 48 maanden. Totaal te betalen bedrag: € 9.373,44.

 

O.a. gefinancieerd door:

Liever een persoonlijk gesprek? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op