Vergelijk uw brandverzekering

Zakenkantoor Timmerans onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoekt voor u de beste brandverzekering

Met een brandverzekering verzekert u uw woning tegen schade door brand, storm en inbraak.

Een brandverzekering biedt u dekking voor schade aan uw huis (brand). Dit is dus schade aan spullen die vastzitten in en aan het huis. Hieronder vallen het huis zelf en alles wat daaraan vast zit, dus ook de tuin en de schuur of het tuinhuisje. Maar denk bijvoorbeeld ook aan uw inbouwkeuken, uw luxe badkamer, de schutting van uw tuin, de dakpannen en zonnepanelen. Daarnaast zijn uw leidingen, de centrale verwarming, en zelfs uw toilet verzekerd met een brandverzekering.

Ben je eigenaar van een woonhuis? Dan is een brandverzekering zeker verstandig en meestal ook verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. 

Laat ons uw verzekering vergelijken

Het kiezen van een verzekering is nooit gemakkelijk omdat er veel verschillende verzekeringen op de verzekeringmarkt zijn, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om te weten voor welke risico's u gedekt bent, hoe het verzekerde bedrag wordt berekend en wat er bij eventuele schadegevallen word uitgekeerd. Zakenkantoor Timmermans vergelijkt voor u bij verschillende verzekeraars op de Belgische markt.  Als u wilt weten wat de beste brandverzekering op de markt is, helpen wij u deze te vinden.

Onze verzekerings partners

Veel gestelde vragen

Bij een brandverzekering wordt de schade aan je huis vergoed als deze buiten jouw schuld is ontstaan, bijvoorbeeld door brand, storm, wateroverlast, blikseminslag, inbraak en diefstal. 

Voor het verzekeren van alles wat zich IN het woonhuis, de garage of schuur bevindt, maar er geen deel van het huis uitmaakt, is er de inboedelverzekering. 

Heeft u hulp nodig?

Zakenkantoor Timmermans staat voor u klaar, met raad en daad

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op