Auto Verzekering

Vergelijk uw autoverzekering

Zakenkantoor Timmerans onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoekt voor u de beste bescherming voor u en uw wagen.

Zorgeloos rijden, met een autoverzekering die bij u past

Uit noodzaak of gewoon uit rijplezier brengen we het groot deel van onze tijd in de auto door. Daarom is het belangrijk om je beschermd te voelen. Er is een groot aanbod aan autoverzekeringen, maar welke is nu de juiste?  Zakenkantoor Timmermans zoekt voor u de autoverzekering die het beste aansluit bij uw noden en wensen, voor de voordeligste prijs.

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op
  Onze verzekerings partners

  Veel gestelde vragen

  Elk gemotoriseerd voertuig is wettelijke verplicht gedekt zijn door een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA).  Met een BA-verzekering ben verzekerd voor schade die je veroorzaakt aan anderen. Met een mini omnium verzekering ben je naast de BA-dekking ook verzekert voor schade door brand, (poging tot) diefstal, schade door natuurrampen, glasbraak en aanrijding met een dier. De full-omnium dekt de eigen schade aan je voertuig, ook als je in fout bent. 

  Onderdeel van de berekening van uw auto verzekeringspremie zijn het aantal schade vrije jaren. Sinds de afschaffing van het uniforme bonus-malussysteem, werken de verzekeraars met dit schadeattest . Dit attest houdt het aantal schadegevallen bij van de laatste vijf jaar. Je kan het schadeattest op elk moment aanvragen bij je verzekeraar. Bovendien kunt u zelf  Car@ttest.be raadplegen voor uw schadeattest.

  Need any help!

  Since 1914, the New York Mutual Insurance Company has been serving policyholders – protecting businesses, mitigating losses, defending claims. Renters .